Nu s-au "pitit" de medalii

Publicat in Sport 16 Aprilie 2018 524 ori
Google+ WhatsApp
Nu s-au "pitit" de medalii
Nu s-au "pitit" de medalii

Sala Sporturilor din Piteşti a gazduit, recent, Finala Campionatelor Naţionale de judo pentru Tineret – „U23”. La competitie au participat 168 de sportivi de la peste 40 de cluburi din tara. Majoritatea dintre ei nu s-au ''pitit'' in fata medaliilor si diplomelor oferite. Printre performerii intrecerii, s-au numărat si judoka de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, pregatiti de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu si Doru Munteanu.

Ei au reusit sa obtina trei medalii – una de aur si doua de bronz -, doua locuri V si un loc VII. Medalia de aur i-a revenit Dianei Marcu, la categoria de greutate „-70 kg”, iar cele de bronz au fost cucerite de Cătălina Şchiopu (-48 kg) şi Andrei Pîrloga (-81 kg). Locurile V au fost ocupate de Codruţa Lungu (-52 kg) şi Ionuţ Constantin (-73 kg), iar pe locul VII a venit Denisa Cristea (-52 kg).

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.